Üvegkorlátok készítése: mert fontos a természetes fény

Nagy belmagasságú lakásokban népszerű a galéria kialakítása, hiszen így növelni lehet a hasznos alapterületet, ám ebben az esetben sem szabad megfeledkezni a biztonságról, és megfelelő korlátokkal védekezni a leesés ellen. Az üvegkorlát készíttetése például jó választás lehet!

Ha üvegkorlátot készíttetünk és szerelünk fel a galériára és annak lépcsőjére, akkor a fény áramlása biztosítva lesz, így nem lesz teljesen sötét a fenti „helyiség. Nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy egy hagyományos, fából készült korlát optikailag mennyire szűkíti a teret, amivel szemben az üvegkorlát szinte láthatatlan, így a tágasság érzete még egy kis lakásban is megmarad. Az üvegkorlát emellett hosszú élettartamú, nem igényel különleges ápolást, és nem is jár túl magas költségekkel a beszerzése.

Az üvegkorlát készítése természetesen nem csak beltérben, hanem erkélyek, teraszok esetében is kiváló ötlet. A biztonság nem kérdés, hiszen vastag, ütésálló üvegből készül, ráadásul a kisállatok és gyermekek számára is előnyös, hiszen átlátnak rajta, de nem tudnak beleszorulni.

Amennyiben üvegkorlátot készíttetne, válasszon bennünket! Tekintse meg referenciáinkat, kérdés, illetve megrendelés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

2019.11.20.

Vissza