Csapatunk mindent szeret és elkészít, ami üveg, így természetesen hagyományos üvegezést is vállalunk, méghozzá rövid határidővel és minőségi munkával. Hagyományos üvegezés alatt az ablakokba, ajtókba üveg helyezését értjük.

 

Kívül-belül


A kül- és beltéri ajtók, ablakok üvegeinek cseréjére több okból is sor kerülhet. Leggyakrabban az üveg kitörésre, az ablak, ajtó felújítása, korszerűsítése miatt válik szükségessé az üvegcsere. Ügyfeleinknek mindig a legjobb megoldási lehetőségeket ajánljuk fel:

 

  • Ha egy kültéri nyílászáróban sérült meg az üveg, akkor kiváló minőségű sík üveggel vagy akár többrétegű, hőszigetelt üveggel orvosoljuk a problémát, mindezt a lehető leggyorsabban.

  • A beltéri ablakok és szobaajtók üvegezéséhez számos mintázatú és színű katedrál üveg közül választhatnak megrendelőink. A katedrál üveg a belterekben használt rücskös mintázatú üveg, mely torzítja az üveg átláthatóságát, teret engedve a fénynek a magánszféra biztosítása mellett.

 

Többszörös védelem


Az üvegezés előtt érdemes megvizsgálni a lehetőségeinket, hiszen egy jó döntéssel sok pénzt és energiát is megspórolhatunk. A kültéri nyílászárók üvegezésénél praktikus választás a többrétegű, hőszigetelt üveg, mely segít az épület hőjét bent tartani, illetve a kinti akár hideg, akár meleg bejutását akadályozni. Ezzel a hőmérsékletszabályozási módszerrel rengeteg energiát megspórolhatunk, hiszen se hűteni, se fűteni nem kell olyan sokat, mint egy síküveg mellett. És mint tudjuk, az időn túl, az energia is pénz! :)

A többrétegű ablaküvegek és ajtóüvegek nem csak a hőt zárják ki otthonunkból, de a beáramló zaj szintjét is csökkentik.

 

A Smaragd Üvegcentrum Kft. szakemberei gyors és precíz munkával gyártják le a többrétegű, hőszigetelt üvegeket is és akár már a megrendelést követő napon beszerelik a kért helyre. A rövid határidő mellett, szükség esetén helyszínen is méretre tudjuk vágni az üvegeket, hogy az a legtökéletesebben illeszkedjen végleges helyére.

 

Régiből újat


Sok ügyfelünk fordul hozzánk olyan problémával, hogy van egy (vagy több) régebbi ablakkerete, melybe csak egyrétegű síküveg helyezhető, de szeretnék többrétegűre kicseréltetni a hőszigetelt üveg fentebb ecsetelt előnyös tulajdonságai miatt. Ezekben az esetekben maga az ablak kerete egyébként remek állapotban van, így érthető módon, nem akarja senki sem a kukában látni.

 

Erre a problémára vezettük be ablakfelújítási szolgáltatásunkat, mely során szakembereink úgy alakítják át az ablakkeretet, hogy abba biztonságosan bele tudjunk helyezni egy minőségi többrétegű hőszigetelt üveget. Ezzel az ablakfelújítási módszerrel ügyfeleink spórolnak és mellette ugyanolyan minőségi szolgáltatást kapnak, mintha új ablakot vásárolnának.

 

Kérdéseddel, kéréseddel fordulj hozzánk bizalommal, legjobb tudásunk szerint segítünk!