Cégünk


A Smaragd Üvegcentrum Kft. 2008 óta munkálkodik azon, hogy mind lakossági ügyfeleink, mind pedig kereskedelmi partnereink számára a legjobb üvegmegoldásokat kínálja. Folyamatosan bővülő és fejlődő csapatunkba a legjobb szakembereket gyűjtöttük össze, akik szakterületük mesterei és sok éves tapasztalattal rendelkeznek már. Ezzel kívánjuk garantálni ügyfeleinknek a munkánk kifogástalan minőségét. A kivitelezési munkán túl az általunk használt anyagokra is garanciát vállalunk, hiszen a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk mindig fel.

 

 

Csapatunk már az alapításkor tisztán látta célkitűzéseit:


 

  • Célunk, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

  • Ennek érdekében rugalmasan, legjobb tudásunk szerint és a lehető legrövidebb idő alatt oldjuk meg az adott problémát, melyet mi csak kihívásnak nevezünk.

  • Minden egyedi igénynek igyekszünk eleget tenni.

 

Mottónk:


 

Ne mi alkalmazkodjunk fizikai környezetünkhöz, környezetünket formáljuk át a mi kényelmünk és kedvünk szerint!

 

Emellett valljuk, hogy az üveg nem csupán egy szokványos használati tárgy, az kellő kreativitás és fantázia mellett az otthon, iroda díszévé válhat. A kép pedig a képkerettel válik teljessé.

 

 

Szolgáltatásaink:


 

 

 

Munkánk során a megrendelő megkeresésétől kezdve mindenben segítünk ügyfeleinknek. Kivesszük a részünket az ötletelésből, segítünk megtervezni a kívánt egyedi üvegmegoldást vagy képkeretet. A tervek alapján a legjobb tudásunk szerint elkészítjük az egyedi terméket, majd a végső helyére szereljük. A kivitelezésen túl vállaljuk a karbantartást, eseti hibák kijavítását és természetesen minden nemű garanciális javítást, cserét is a lehető leggyorsabban eszközölünk. Amiből sosem engedünk, az a korrektség!

 

 

Az üveg a mi világunk


 

Mára az üveg a modern belsőépítész egyik alapelemévé vált. Az üvegkorlátokkal légies hatást érhetünk el úgy, hogy közben a biztonságot is garantáljuk. Az üvegfalakkal a tér szűkítése nélkül lehet leválasztani a helyiség egy részét. Az díszüvegezéssel pedig nem csak a kívánt atmoszférát adjuk meg a szobának, irodának, de a magánszféra megteremtésében is segít.

 

Ugyanakkor üvegmegoldások (üvegajtók, üvegfalak, üveg térelválasztók, üveg zuhanykabinok és falak stb.), az összes lakberendezési stílushoz illenek és kétség kívül remek hangulatot képesek varázsolni a különböző helyiségekben.

 

Mivel csapatunk mindig fejlődni vágyik, így folyamatosan követjük az új trendeket és kínálatunkban is igazodunk az aktuális piaci igényekhez.

 

Légy Te is kreatív és tedd egyedivé lakásod, irodád! Keress fel minket, segítünk álmaid megvalósításában!