Hírek

Dobd fel a fürdőszobád hangulatát új zuhanykabinnal!
Dobd-fel-a-furdoszobad-hangulatat-uj-zuhanykabinnal-

Sok ember nincs igazán megelégedve a fürdőszobájával, mert túlságosan régi, elhasználódott, így az érintettek nem is szívesen tartózkodnak a helyiségben.

Bővebben
Világosabb, barátságosabb otthonra vágysz? Válaszd az üvegkorlátokat!
Vilagosabb-baratsagosabb-otthonra-vagysz-Valaszd-az-uvegkorlatokat-

Sok ingatlannal kapcsolatban szenvednek a tulajdonosok a szűk, sötét, komor lakóterek miatt. Ilyen környezetben élni rendkívül nyomasztó, így nem csoda, hogy az érintettek szeretnének ezen az állapoton változtatni. Ilyenkor rögtön arra gondolnak, hogy ezt csak úgy tudják megszüntetni, ha hatalmas átalakításokba, falbontásokba fognak, azonban nem feltétlenül kell ezt az utat választani.

Bővebben
Mi vállaljuk a zuhanykabin készítést, ha nem találod a barkácsáruházakban a megfelelőt!
Mi-vallaljuk-a-zuhanykabin-keszitest-ha-nem-talalod-a-barkacsaruhazakban-a-megfelelot

Legyen szó egy teljes ingatlanfelújításról, vagy csak a fürdőszoba átépítéséről, ha az új környezetbe zuhanykabinra van szükség, az emberek többsége a fürdőberendezés megvásárlásához a legközelebbi barkácsáruházba megy.

Bővebben
Miért jársz jól, ha az egyedi zuhanykabin mellett döntesz?
Miert-jarsz-jol-ha-az-egyedi-zuhanykabin-mellett-dontesz

Ha építkezel, vagy felújítasz, előbb-utóbb valószínűleg a fürdőszoba is sorra kerül. Építkezésnél Te gazdálkodsz a hellyel, és így a fürdőszobád épp akkora lesz, amekkorára szükséged van, ám egy felújítás esetében ez már nem mindig van így.

Bővebben
Bízd ránk az üvegkorlát készítést!
Bizd-rank-az-uvegkorlat-keszitest

Egy ingatlant érintő átalakítás mindig komoly döntéseket követel meg. Nem mindegy, hogy kire bízzuk a feladatokat, milyen változtatásokat kérünk, hiszen mindezek hosszú távra szólnak. Fontos, hogy az eredménnyel elégedett legyen a megrendelő, sőt ne csak meg legyen elégedve a kész munkával, hanem szeresse is azt.

Bővebben
Üvegkorlát: hova illik, és hova nem?
Uvegkorlat-hova-illik-es-hova-nem

Az üvegkorlátról elmondható, hogy letisztult és modern megjelenést kölcsönöz egy lépcsőnek, terasznak, vagy erkélynek, ám sajnos az is, hogy a modernizálás jegyében olyan helyeken is használják, ahol egyáltalán nem kellene. Persze vannak olyan előnyei, amit egy acélból, vagy kőből készült korlát nem tud biztosítani, ám bizonyos helyeken stílusidegennek hat.

Bővebben
Edzett üvegkorlát: dekoratív és biztonságos
Edzett-uvegkorlat-dekorativ-es-biztonsagos-

Legyen szó erkélyről, galériáról, vagy lépcsőről, manapság egyre többször lehet találkozni velük kapcsolatban az üvegkorlátokkal. Ennek a megoldásnak rengeteg előnye van, például a térnövelő hatás, a könnyű tisztíthatóság és a tartósság.

Bővebben
Konyha hátfalüveg a stílusos megjelenésért
Konyha-hatfaluveg-a-stilusos-megjelenesert

Sok lakásban központi helynek számít a konyha, hiszen itt nem feltétlenül csak az ételek készülnek, gyakori, hogy itt is étkezünk. Emiatt előfordul az is, hogyha vendégek érkeznek, akkor az idő nagy részét ők is itt töltik. Ezért fontos, hogy a helyiséget úgy alakítsuk ki, hogy az praktikusan használható legyen, ugyanakkor ne mondjunk le a stílusos megjelenésről sem.

Bővebben
Gondolatok az egyedi zuhanykabin készítésről
Gondolatok-az-egyedi-zuhanykabin-keszitesrol

A zuhanykabinokat már teljesen legyártott, beszerelésre kész formában is lehet kapni. Az áruházak kínálata ma már eléggé széles, nem lehet oka panaszra a vásárlóknak. Méretben és formában is találnak kedvükre való, igényes zuhanykabinokat, amikkel teljessé tehetik a fürdőszobáikat. Mégis megeshet, hogy valakinek nem felelnek meg a készen kapható zuhanykabinok ezért, vagy azért. Nekik is létezik alternatíva, ami nem más, mint az egyedi zuhanykabin készítése.

Bővebben
Miért jár jól, aki üvegkorlátot választ?
Miert-jar-jol-aki-uvegkorlatot-valaszt

A modern építészetben fontos szerepet játszanak a nagy, nyitott, világos terek, amelyek teljesen átláthatóak. Fontos a természetes fény, a minimál dizájn, az egyszerűség és az elegancia. Elég, ha csak ránézünk egy modern irodaépületre: a nagy része biztosan üveg, az ablakok óriásiak, bent pedig a fény az úr. Ebben kiemelt fontossága van az üvegnek, mint alapanyagnak. Ebből készülnek a térelválasztó falak és nem szabad megfeledkezni az üvegkorlátokról sem. Nézzük, milyen előnyökre tesz szert az, aki az üvegkorlátot választja!

Bővebben
Milyen szempontokra figyeljen zuhanykabin elkészíttetése előtt?
Milyen-szempontokra-figyeljen-zuhanykabin-elkeszittetese-elott

Vitathatatlan, hogy egy fürdőszobában rendkívül praktikus, ha van zuhanykabin is, hiszen az embereknek nem mindig van idejük a hosszabb fürdőzésre, ráadásul a zuhanyozás sokkal költséghatékonyabb is. Ha Önnek még nincs zuhanykabinja, de már régóta szeretne, vagy lecserélné a régit, akkor mielőtt megrendelné a kabint, vegyen figyelembe bizonyos szempontokat!

Bővebben
Letisztult eleganciát kínálunk üvegkorlát elemekkel!
Letisztult-eleganciat-kinalunk-uvegkorlat-elemekkel

Sokan szeretik az egyszerű és letisztult stílust, akkor is, ha lakberendezésről, belső építészetről van szó. Ennek megvan az oka. Ha olyan stílusjegyekkel rendelkező kiegészítőket választunk, amik szinte belesimulnak a meglévő belső térbe, akkor sokkal könnyebb a dolgunk. Egy olyan kiegészítő, ami szinte mindenhez illik, stabil része lehet a térnek, még akkor is, ha körülötte változások zajlanak. Az üvegkorlát kiváló példa erre.

Bővebben
Fontos az egyediség? Válassz az egyedi zuhanykabinok közül!
Fontos-az-egyediseg-Valassz-az-egyedi-zuhanykabinok-kozul

Az élet minden területén az egyediségre törekszel? Fontos, hogy más légy, mint a többiek? Nem csak az öltözködéseddel, de az otthonod berendezésével is ezt szeretnéd hangsúlyozni? Ha mindezek mellett még a kényelem és a praktikum is fontos a számodra, akkor egy egyedi zuhanykabinnal egész biztosan jól jársz!

Bővebben
Zuhanykabinnal még a vízszámlán is spórolhat!
Zuhanykabinnal-meg-a-vizszamlan-is-sporolhat-

Természetes, hogy a mai világban sokak számára fontos a spórolás, ezért az életterüket ennek szellemében alakítják ki. Ehhez például olyan berendezéseket vásárolnak, amelyek elősegítik a gazdaságos háztartás fenntartását, és emellett mindig odafigyelnek a fogyasztásra is. Manapság nemcsak a gáz- és villanyfogyasztásért kell mélyen a pénztárcába nyúlni, hanem a vízért is, ezért azok a megoldások is előtérbe kerülnek, amelyekkel jelentős mértékben lehet csökkenteni a vízfogyasztást. Szerencsére számtalan lehetőségből lehet válogatni a kiadások csökkentéséhez, és talán az emberek bele sem gondolnak abba, hogy az a legegyszerűbb, ha egy zuhanykabin beépíttetése mellett döntenek.

Bővebben
Az üvegkorlátok nemcsak az ingatlan látványát emelik, hanem az értékét is!
Az-uvegkorlatok-nemcsak-az-ingatlan-latvanyat-emelik-hanem-az-erteket-is-

Manapság egyre több ingatlantulajdonos dönt az üvegkorlátok mellett, főként azért, mert bármilyen térnek rendkívül elegáns és ízléses látványt kölcsönöznek, azonban ilyenkor a vásárlók bele sem gondolnak abba, hogy az üvegkorlátok beépítésével nemcsak szebbé teszik az otthonukat, hanem akár anyagi javakra is szert tehetnek a későbbiekben.

Bővebben
Egyedi fürdőszobát készítünk, kedvező zuhanykabin árakkal!
Egyedi-furdoszobat-keszitunk-kedvezo-zuhanykabin-arakkal

Zuhanykabinból kétfélét választhat az ember: lehet olyan, ami egy kaptafára készül, és nincs benne sok fantázia, de lehet olyan is, ami egyedi és különleges. Ön melyikre szavazna? Ha az utóbbi mozgatja meg a fantáziáját, akkor nem véletlenül látogatta meg a honlapunkat!

Bővebben
Milyen az ideális zuhanykabin?
Milyen-az-idealis-zuhanykabin

A zuhanykabinok igazán praktikus fürdőberendezéseknek számítanak, azonban ahhoz, hogy hosszú távú megoldásként tekinthessenek rájuk a tulajdonosaik, fontos, hogy a számukra legideálisabb zuhanykabin mellett döntsenek.

Bővebben