BKS - Eltolható üvegfalak


Egész évben szeretné kihasználni terasza lehetőségeit?

Egyre népszerűbb termékkel állunk a vásárlók, tervezők rendelkezésére, magán vagy társasház teraszai, télikertjei modernizálására.

 

Modern, letisztult formavilágú eltolható üvegfallal szerelt üvegteraszaink segítségével megnövelheti lakóterét, ingatlana tágasabb, egész évben kihasználható és nem utolsó sorban sokkal értékesebb lesz.

 

 

A BKS tolófal egy olyan keret nélküli tolható üvegfal rendszer, mely egy alsó és egy felső vezetősínből, 8 mm vastag edzett biztonsági üvegtáblákból és a táblákra erősített profilokból áll. Az edzett üveges szárnyakon csak alsó és felső profil található, a táblák közötti tömítést egy 12 mm széles felületkezelt alumínium profil biztosítja. Ez az üvegfal típus védetté teszi teraszunkat a zavaró időjárási tényezőktől, úgy mint, hideg, szél, eső, zaj vagy por a kilátás csökkentése nélkül. Mivel minden eleme egyedileg készül, igy a már meglévő terasz szerkezetbe is beépíthető, ezáltal az üvegezéssel mutatósabbá, korszerűbbé varázsolhatja teraszát

 

Felkeltettük az érdeklődését az eltolható BKS üvegfalakkal kapcsolatban? Keressen bennünket bizalommal az elérhetőségeinken, és kérjen ajánlatot még ma!