Üvegkorlát készítés hotelekbe is!

üvegkorlát készítésA modern építészetben fontos szerepet kapnak a tágas, világos terek, ahol a természetes fény jut előtérbe. Emiatt előszeretettel alkalmazzák a nagy üvegfelületeket, amelyek nem csak a térérzést növelik, hanem igazán korszerűvé varázsolják az ingatlant. Ezt érdemes szem előtt tartani egy új szálloda építésekor is. 

Cégünk egyik fő tevékenysége az üvegkorlátok készítése. Ezek a kiegészítők nagyszerűen illenek a modern építészeti stílusba, ezért bátran ajánljuk őket új szállodák kivitelezőinek figyelmébe is. Az üvegkorlát készítésnek köszönhetően nem kell lemondani a gyönyörű kilátásról,  ugyanakkor nem kell kompromisszumot kötni a biztonsággal kapcsolatban sem. Az alapanyag minden esetben edzett üveg, ami nehezen törik, de akkor sem szilánkosra, így vágástól semmiképp sem kell tartani. Az elemek további előnye, hogy nagyon könnyen tisztíthatóak, ami fontos szempont egy hotel esetében.

Szálloda építésével, felújításával foglalkozik? Döntsön a modern üvegkorlátok mellett! Ha kérdése van az üvegkorlát készítéssel kapcsolatban, keressen fel minket megadott elérhetőségeink bármelyikén! 

2020.02.17.

Vissza