Miért jársz jól, ha az egyedi zuhanykabin mellett döntesz?

egyedi zuhanykabinHa építkezel, vagy felújítasz, előbb-utóbb valószínűleg a fürdőszoba is sorra kerül. Építkezésnél Te gazdálkodsz a hellyel, és így a fürdőszobád épp akkora lesz, amekkorára szükséged van, ám egy felújítás esetében ez már nem mindig van így. A régebbi házakban a vizesblokk falai gyakran áthelyezhetetlenek, mert vagy tele vannak csövekkel, vagy tartófalak, amiket nem bonthatsz meg anélkül, hogy ne veszélyeztetnéd az épület stabilitását. Ha épp ezért helyet szeretnél spórolni, készíttess egyedi zuhanykabint velünk!

Egy kis fürdőszoba legnagyobb problémája a kevés hely, illetve szűkös mozgástér. Ha kádat helyezel el benne, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz elférni, és kényelmetlen lesz a helyiség használata, ha pedig előre gyártott zuhanykabint választasz, akkor az a helyzet állhat fent, hogy hiába spóroltál akár egy-másfél négyzetmétert is, kényelmetlen lesz a tisztálkodás. Az egyedi zuhanykabin legnagyobb előnye, hogy mind a térhez, mind a Te igényeidhez alkalmazkodik, és így éppen tökéletes lesz.

Az egyedi zuhanykabinok készítésének legelső lépése a helyszín felmérése. Egy nem szabályos alakú fürdőszoba komoly kihívás elé állítana bármilyen tömeggyártót, ám az egyedileg készített termékek esetében ez egész biztosan nem fordul elő. Mivel pont oda, pont akkora méretben és pontosan olyan kialakítással készül el, ahogy azt a megrendelő kéri, garantáltan tökéletes lesz, és mivel tartós is, hosszú éveken át ki fogja szolgálni a használóit.

A tőlünk megrendelhető egyedi zuhanykabinok mindegyike biztonsági üvegből készül, könnyen tisztítható, és többféle ajtómegoldás közül választhatsz, így a számodra legmegfelelőbbet kapod. Emellett természetesen a beépítésben is számíthatsz a segítségünkre: kiszállítjuk, beszereljük és átadjuk az új, egyedi zuhanykabinodat, ami a fürdőszobád éke lesz!

Ha meggyőztünk az egyedi zuhanykabinok előnyeiről, keress fel bennünket elérhetőségeinken, és kérj tőlünk személyre szabott árajánlatot! Várjuk hívásodat!

2019.07.15.

Vissza