Gondolatok az egyedi zuhanykabin készítésről

egyedi zuhanykabin

A zuhanykabinokat már teljesen legyártott, beszerelésre kész formában is lehet kapni. Az áruházak kínálata ma már eléggé széles, nem lehet oka panaszra a vásárlóknak. Méretben és formában is találnak kedvükre való, igényes zuhanykabinokat, amikkel teljessé tehetik a fürdőszobáikat. Mégis megeshet, hogy valakinek nem felelnek meg a készen kapható zuhanykabinok ezért, vagy azért. Nekik is létezik alternatíva, ami nem más, mint az egyedi zuhanykabin készítése.

Az egyedi zuhanykabin készítés olyan lehetőség, amivel garantáltan minden igénynek megfelelő zuhany kerülhet a fürdőszobába. Nem kell kompromisszumokat kötni, hanem kicsivel magasabb árért olyan zuhanykabint használhatunk nap, mint nap, ami teljes mértékben a fürdőszobánkhoz és persze hozzánk is passzol.

Mire kell ügyelni egy egyedi zuhanykabin készítés esetében? Először is fontos a pontos méretigény meghatározása, amit a szakember a helyszínen végez. A zuhanykabin falai és az ajtó típusa is a fürdő méretéhez kell, hogy igazodjon, és az üvegek kiválasztása is fontos szempont: ha egyedi zuhanykabin készül, érdemes az átlagosnál vastagabb, edzett üveget választani, mert ez biztonságosabb. A színek és a minták egyéni ízlés kérdése, de vegyük figyelembe, hogy az átlátszó üveg jobban megnyitja a teret, mint a mintás, vagy színezett. Lényeges a vízelvezetés praktikus kivitelezése, hogy a fürdő ne ázzon el használat közben, valamint a szerelvények és a tömítés okos megválasztása is.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, és vegye igénybe a szolgáltatásainkat egyedi zuhanykabin készítéssel kapcsolatban! Több, mint tíz éve foglalkozunk üvegezéssel, üvegmegmunkálással, valamint egyedi zuhanykabin készítéssel, így elmondhatjuk magunkról, hogy nem ma kezdtük a szakmát. Az egyedi zuhanykabin készítését minden esetben körültekintően és a megrendelőink kéréseit figyelembe véve végezzük.

Amennyiben még hiányzik a tökéletes zuhanykabin az otthonából, úgy ne habozzon felkeresni minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és kérjen személyre szabott árajánlatot egyedi zuhanykabin készítésre!

2019.02.14.

Vissza