Edzett üvegkorlát: dekoratív és biztonságos

üvegkorlátokLegyen szó erkélyről, galériáról, vagy lépcsőről, manapság egyre többször lehet találkozni velük kapcsolatban az üvegkorlátokkal. Ennek a megoldásnak rengeteg előnye van, például a térnövelő hatás, a könnyű tisztíthatóság és a tartósság. Az üvegkorlátokat az esetek többségében főként az esztétikai tényezők miatt választják az emberek, pedig az ízléses látványon túl van egy fontos tulajdonságuk is: rendkívül biztonságosak.

Ha az ember egyszerre szeretne dekoratív és biztonságos korlátokat az otthonába, egyértelműen az üvegkorlátokra van szüksége. És hogy minek köszönhetik ezek az elemek ezt a fontos tulajdonságukat? Az edzett üvegnek!

Ami nem más, mint egy feszített üvegtábla, aminél a szilárdság javításának érdekében préselési stresszt gyakorolnak az üvegfelületre, ez pedig növeli az üveg teherbíró képességét, önálló szélnyomását és ütődéstűrését. Az eredmény egy megbízható, száz százalékban biztonságos alapanyag, ami tökéletes az üvegkorlátok legyártásához. Az edzett üveget a bútorgyártásban és az építőiparban is felhasználják.

Természetesen az edzett üveget is el lehet törni, ám nagyon nehéz, de ha mégis törik, akkor apró darabokra, amik nem annyira balesetveszélyesek, mint a hagyományos üveg.

A belőle készült üvegkorlátokkal nem történhetnek balesetek, így a felnőttek és a gyerekek egyaránt biztonságban lesznek. A kicsik nem tudnak megkapaszkodni az üvegben, vagy annak felületén, így elkerülhető az, hogy leessenek a lépcsőről, vagy a galériáról.

Ha felkeltette érdeklődését az edzett üvegből készült üvegkorlát, forduljon hozzánk bizalommal! Megrendelését első osztályú alapanyagból gyártjuk le, így garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. Az üvegkorlátokat kedvező áron rendelheti meg cégünktől, tehát az anyagiak miatt sem kell aggódnia. Alakítsuk ki együtt az otthonát az igényesség jegyében!

Ha szeretné megrendelni ingatlanába az üvegkorlátokat, vagy előzetesen bővebb információra lenne szüksége termékeinkről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

2019.04.17.

Vissza