Dobd fel a fürdőszobád hangulatát új zuhanykabinnal!

zuhanykabinok Sok ember nincs igazán megelégedve a fürdőszobájával, mert túlságosan régi, elhasználódott, így az érintettek nem is szívesen tartózkodnak a helyiségben. Egy ilyen helyzetben a legtöbb ember azt gondolja, hogy csak úgy lehet változtatni a fürdőszoba nyomasztónak ítélt hangulatán, ha teljesen felújítják. Valójában nem feltétlenül szükséges a teljes fürdőt átalakíttatni, hiszen már egyes régi berendezések, mint például a kád vagy a zuhanykabin cseréjével is fel lehet dobni a fürdőszoba hangulatát. Ha tennél egy próbát, és szívesen lecseréltetnéd zuhanykabinodat, fordulj hozzánk bizalommal!

A berendezés cseréje sokkal kisebb felfordulással jár, mint egy teljes felújítás, hiszen az új zuhanykabinnál csak minimális bontásra, burkolásra és betonozásra van szükség.

A régi, megunt zuhanykabin cseréje mellett több érv is szól. Például a zuhanykabin ajtóüveg vezető görgőket egy idő után gyakran szükséges cserélni, ez pedig jelentős költségekkel jár, különösen akkor, ha túl sűrűn kell megismételni a vásárlást. Egy idő után nagyon nehéz megmozdítani a zuhanykabin ajtókat, ráadásul a helyzetet tovább nehezíti, hogy a vezetősíneket nem igazán lehet megfelelően takarítani, így a régi berendezés a higiénia szempontjából is hagy némi kívánnivalót maga után. Amennyiben szivárog a zuhanykabin, nem lehet kérdés a csere, de az is az új berendezés telepítése mellett szól, ha besárgult a mágnes és vízzáró profil, mert pótlásuk igencsak költséges. Ha fontos a biztonság, és szeretnéd elkerülni a baleseteket, abban az esetben is ajánlott a régi berendezés cseréje mellett döntened.

A régebbi gyártású, és a kereskedések kínálatában kapható zuhanykabinok általában 4-5 mm vastag edzett üvegből készülnek, ami elég veszélyes. Az általunk készített zuhanykabinok 8 mm vastagok, vékonyabb üvegből nem is vállaljuk a zuhanykabin gyártást, pontosan a biztonság miatt. Ha eltörik a zuhanykabin ajtaja, azt rendkívül nehéz lesz pótolnod, többek között egy ilyen helyzet is az új berendezés megvásárlása mellett szól.

Ha meggyőztek az érvek, és új zuhanykabinra van szükséged, lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

2019.10.03.

Vissza