Beltéri üvegajtók szálláshelyekre!

beltéri üvegajtókbeltéri üvegajtókat szálláshelyeken éppen olyan jól ki lehet használni, mint egy irodában! Az üvegnek megvan az a jó tulajdonsága, hogy átlátszó, ezért mindenhová illik. Azokon  a helyeken is lehet vele tervezni, ahol igényes, stílusos enteriőrt szeretnének kialakítani és fontos a jó megjelenés. Mivel az üvegnek nincs színe, nem rendelkezik semmilyen jellegzetes tulajdonsággal, nagyszerűen beilleszthető a legkülönfélébb terekbe.

beltéri üvegajtók hotelekben, apartmanokban, panzióban és szállodában is szerepet kaphatnak. Nyílászáróként olyan bejáratokra ajánljuk őket, ahol nem okoz gondot, hogy be lehet látni. Jól lehet őket használni például hallok, fogadóterek bejárataként, amik a főbejárat után képeznek átjárót. Ezzel a megoldással komfortosabb fogadó teret lehet kialakítani, ahol hűvösebb időben nem kúszik be kintről a huzat vagy a hideg, nyári melegben pedig a légkondicionáló hűvös levegője nem szökik ki a bejáraton.

beltéri üvegajtók kisebb helyiségek nyílászáróiként is működhetnek, például az iroda, az ebédlő vagy a közösségi terek ajtajaként is. Ezzel a megoldással el lehet érni, hogy a tér már kívülről is jól belátható legyen és a vendégek is jobban tudnak így tájékozódni a szálláshelyen belül.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, ha felkeltette az érdeklődését a beltéri üvegajtó és szeretne belőle egyet vagy többet is rendelni a hotele, szállodája számára! A cégünk üvegből készült ajtók, falak, zuhanykabinok és egyedi üvegmegoldások tervezésére és kivitelezésére szakosodott. A szakmai tapasztalatunk és felkészült kollégáink garantálják, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek a megrendelésükkel.

beltéri üvegajtókból változatos termék kínálattal rendelkezünk, természetesen egyedi igényekre szabott megrendeléseket kivitelezünk rövid határidővel, elérhető árakon. Válasszon beltéri üvegajtókat annak érdekében, hogy letisztult megjelenésű, világosabb és tágasabbnak ható terekben tudja fogadni a vendégeit! Kérjen tőlünk árajánlatot az elérhetőségeink egyikén!

2021.06.24.

Vissza