Az üvegezés mellet, illetve ahhoz kapcsolódóan cégünk képkeretezéssel is foglalkozik. Ahogy azt már a díszüvegezésnél is láthattad, szívünkhöz közel áll az alkotás. Már önmagában egy üveg tökéletes legyártását és kivitelezését is alkotásnak tartjuk, nem beszélve a homokfúvásos és a tiffany üvegdíszítési technikákról.

Adj keretet a képnek


Egy bekeretezett képnél nem csupán a keretezett művészi munka, vagyis a kép az alkotás, hanem maga a keret is. A mi célunk, hogy a bekeretezendő remekmű szépségét a stílusához, színvilágához legjobban illő mintázatú és színű keretbe foglalva emeljük ki. Vitathatatlan tény, hogy egy kép csakis a megfelelő képkeretben válik teljessé. Az alkotás a keretbefoglalással ér véget.

 

A képkeretezés menete:


1. Látogass el hozzánk a keretezendő képpel, alkotással!

2. Szakértő munkatársunk megmutatja, hogy milyen mintázatú és színű kereteink vannak. Ne aggódj, van keretünk bőven, csak tudj választani közülük! :)

3. Tanácsokat, javaslatokat adunk a képkeret kiválasztásához, odapróbáljuk a képhez a kereteket.

4. Megtaláljuk a legtökéletesebb képkeret és rövid határidővel keretbe is foglaljuk a kívánt képet!

 

Fa képkeretek


Kedvencünk a fa képkeret, hiszen ez az anyag a mintájától és színétől függően bármilyen stílusú képhez remekül illik. Lehet a fából készült képkeret sima vagy érdes felületű, lakozott, natúr vagy színre festett és mivel a fa könnyen formálható, ugyanakkor időtálló anyag, így szinte bármilyen mintázatú is lehet.

Mint minden munkáknál, így a képkeretezésnél is az egyediségre, egyedi megoldásokra törekszünk, hogy megrendelőink pontosan azt kaphassák, amit szeretnének.

 

 

Merj kilógni a sorból! Az eredeti festmény mindig többet ér, mint a másolat.”

(Szabó Péter)

 

 

Képkeretezéshez gyere el üzletünkbe vagy érdeklődj elérhetőségeink valamelyikén!